RULLUX Markis och Persienn

Rullux Markis och Persienn startade 2003 men kompetensen sträcker sig långt tillbaka. Ända tillbaka till Persienn-Pågarna som startade på 70-talet. Delar av Persienn-Pågarnas tidigare anställda verkar och arbetar idag i företaget som är privatägt.

Vi finns representerade på fem orter i södra Sverige; Kristianstad, Helsingborg, Linköping, Lund och Ystad. Tillverkning och administration finns i Lund.

Med kompetens...

…som sträcker sig ända tillbaka till 70-talet var det en självklarhet att starta egen tillverkning och vara oberoende av avtal med leverantörer. Detta gör att vi alltid kan garantera att ni som kunder rekommenderas rätt produkt utifrån era önskemål och behov. Målsättningen och visionen för oss är inte att vara eller bli störst utan vara det självklara och pålitliga lokala valet som solskyddsleverantör till er.

För att våra produkter...

…ska leva upp till våra höga krav och möta våra kunders förväntningar väljer vi noga våra producenter som förser vår produktion med material och leverantörerna som kompletterar produkterna vi tillverkar.